Kwaliteitsmanagement

Coster Consult is specialist in het implementeren, auditeren en verbeteren van ISO 9001-kwaliteitsmanagementsystemen.

Aandacht

Ons basisidee is dat kwaliteitsmanagement onopvallend is geïntegreerd in uw normale bedrijfsvoering. Dit wil zeggen dat de aandacht waarmee het werk door iedereen in de organisatie wordt uitgevoerd vanzelfsprekend is, dat kritische werkzaamheden controleerbaar zijn en dat waar mogelijk verbeteringen worden doorgevoerd.

Klanttevredenheid

Centraal aspect in de norm ISO 9001 is klanttevredenheid. Door in uw processen aandacht voor klanttevredenheid te integreren werkt u aan realisatie van hiermee samenhangende doelstellingen.

Risicomanagement

Uitgangspunt voor het beheersen en vastleggen van kritische processen zijn de bijbehorende kwaliteitsrisico’s. Bij doelmatig kwaliteitsmanagement zijn de risicofactoren bekend en worden ze op basis van hun belang beheerst en gereduceerd. Wat minder belangrijk is heeft minder aandacht nodig.

Onze diensten

Wij kunnen een kwaliteitssysteem voor u en met u opzetten en implementeren in uw organisatie. Dat doen wij praktisch en no-nonsense, op basis van bovenstaande kernwaarden. Ook kunnen wij bestaande systemen auditeren en verbetermogelijkheden aanreiken.

Onze inzet wordt afgestemd op uw behoefte. Als u zelf aan de slag gaat met de norm en alleen behoefte hebt aan coaching en toetsing, beperken we onze inzet daartoe. Wilt u volledige begeleiding van een certificeringstraject of wenst u bijvoorbeeld specifiek assistentie bij het opstellen van procesbeschrijvingen of het uitvoeren van interne audits, dan is dat ook mogelijk. Op maat, flexibel, deskundig en pragmatisch: daarin zit de kracht van Coster Consult.

Coster Consult helpt bedrijven op praktische wijze vooruit

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren.

Privacy policy