Over Coster Consult

Mijn naam is Onno Coster, eigenaar/consultant van Coster Consult. In 1992 ben ik afgestudeerd als werktuigbouwkundig ingenieur aan de Universiteit Twente.

Ervaren, praktisch en doordacht

Vanaf 1993 ben ik in het bedrijfsleven actief bezig met CE-markering, machineveiligheid en risicobeoordelingen. Sinds 2000 heb ik mij ook gericht op kwaliteitsmanagement. In de maakindustrie heb ik veel praktijkervaring opgedaan; eerst als consultant, later als kwaliteitsmanager.

Nu bied ik mijn diensten aan als zelfstandig ondernemer. Mijn focus ligt op de industriële sector, maar de concepten van kwaliteitsmanagement zijn ook in andere sectoren toepasbaar.

Het belang van mijn klant voorop

Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en vind inspiratie in de omgang met anderen. Bij het uitvoeren van projecten staat het belang van mijn klant voorop. In mijn werk ben ik serieus, maar bezit tevens een groot relativeringsvermogen.

Soms werk ik samen met collegabedrijven uit de regio zodat we flexibel gebruik kunnen maken van elkaars capaciteiten.

Coster Consult helpt bedrijven op praktische wijze vooruit

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren.

Privacy policy