Werkwijzen

Advisering en begeleiding

Wij adviseren over de door u gestelde vraag en/of begeleiden u naar het gewenste doel. Bij het implementeren van bijvoorbeeld een ISO 9001-managementsysteem kunnen we u in het volledige traject terzijde staan, maar het is ook mogelijk dat u zelf met de materie aan de slag gaat en dat wij u daarbij van tijd tot tijd begeleiden en waar nodig bijsturen. Dit kan flexibel en naar wens op maat worden ingevuld.

Externe kwaliteitsmanager

Hebt u geen kwaliteitsmanager in dienst, maar wilt u wel scherp blijven op dit gebied en er vanuit kunnen gaan dat uw kwaliteitssysteem goed wordt onderhouden en dat de certificering in stand blijft? Dan kan Coster Consult deze rol voor u invullen en er binnen een afgesproken aantal uren per maand voor zorgen dat uw kwaliteitssysteem up-to-date blijft.

Auditeren van managementsystemen

Coster Consult heeft veel ervaring in het uitvoeren van interne kwaliteitsaudits. Het door ons laten uitvoeren van interne audits kan nieuwe frisse inzichten opleveren en het neemt u deze taak uit handen. Onze positieve benadering tijdens interne audits is gericht op het identificeren van verbetermogelijkheden. Als u zelf een auditteam wilt samenstellen kunnen we interne-audittrainingen voor uw medewerkers verzorgen. Ook kunnen we verdiepende awareness-sessies voor uw auditteam geven.

Uitwerken van documenten

Het opstellen van procesbeschrijvingen, het rapporteren van auditbevindingen, het schrijven van gebruikershandleidingen, het opstellen van een plan van aanpak vanuit de RI&E: Coster Consult kan het voor u uitvoeren. Door onze passie voor techniek, taal en layout kunnen wij de benodigde documenten verzorgd en toegankelijk uitwerken.

Coster Consult helpt bedrijven op praktische wijze vooruit

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren.

Privacy policy